Get streaming and video upload rights to VAL-media! Send us an e-mail at: contact@val-media.net


Login (kirjaudu) or Register (rekisteröidy)


Sanna Marin mitä teet?

 

5e9009b04e1ad.jpg

Korona iski Eurooppaan ja suomeen pahimmalla mahdollisimmalla hetkellä, meillä on täysin epäpätevä hallitus hoitamassa pahinta kriisiä sitten sotien loppumisen. Hallituksen viisikko tappelee kulisseissa joka ainoa päivä milloin mistäkin, joskus siitäkin kuka pääsee lehdistötilaisuuteen. Sillä aikaa kun tytöt tappelee, on huoltovarmuuskeskuksen varastot osoittautuneet pelkäksi puheeksi, ei siellä ole mitään varastoja ollut. Sitten aletaan paniikissa tilaamaan kauneusyrittäjä Tiina Jylhältä tavaraa Kiinasta mikä tietysti on täyttä sekundaa. 

Jos joku kuvittelee, että ministerit ei ole ollut tietoisia näistä kauneusyrittäjiltä tehdyistä tilauksista, niin nyt on hyvä hetki aukaista ne silmät. Huoltovarmuuskeskuksella ei ole ylimääräistä 10milj tilillä, ne rahat on saatu hallitukselta erillisellä pyynnöllä, Sanna Marin on ollut tietoinen näistä hankinnoista ja mistä ne tilattu. 

Viisikon tytöt ovat täysin pihalla todellisuudesta ja tekevät käsittämättömiä virheitä paniikissa. Kasvosuojukset oli nimen omaan tarkoitettu hoitohenkilökunnalle, siis heille ketkä vaarantavat oman terveytensä hoitaessaan meitä kansalaisia. Sitten viisikon tytöt keksivät tilata hoitohenkilökunnalle suojavarusteet kauneusyrittäjä Tiina Jylhältä ja joltain kusettajalta. Pääministerimme Sanna Marinin mitätön työkokemus lyö suomalaisten kasvoille surullisella tavalla, kokemattomuus näkyy kaikessa tekemisessä. Maksamme kovaa hintaa siitä, että pääministerimme on nuori ja edustavan näköinen, mutta täysin epäpätevä tehtäviinsä. Toivon todella, että suomalaiset ottavat tästä opikseen ja jatkossa äänestävät maamme johtoon henkilöt kenellä on kokemusta ja paineen sietokykyä hoitaa maata kovassakin paikassa. Kaupan myyjästä nyt ei vaan ole johtamaan maata, varsinkaan kriisin keskellä. 

Nyt on tehty nämä edellä mainitut virheet mistä maksamme ihmishengillä, jäämme odottamaan Yleisradion ja Sanoman galluppeja missä todennäköisesti on Demareiden kannatus 32% luokkaa, koska Sanna Marin on selkeäsanainen ja edustava pääministerimme. 

Sanna Marin hajoita hallitus välittömästi ja kanna vihdoin vastuu, anna tilaa päteville ihmisille hoitaa tämä kriisi. Emme enää halua vaarantaa kansalaisiamme yhtään lisää teidän epäpätevyyden takia!

-Juha Korhonen 

top2
Sanna Marin mitä teet?

Sanna Marin mitä teet?

User Photo
Juha

11 months
1,082 Views
Share Lahjoita Report 0 7
Category:

Comments:

Comment
REC
Up Next Autoplay
User Photo